X

Šejk je prešejkan …

… in prvi pokuševalci pravijo, da je bil odličen. Le-ti so recept za pripravo izvedeli iz prve roke že v četrtek, 2. decembra 2010. Ga želite izvedeti tudi vi? 😉

Za pripravo Zimskega Red Orbit Šejka smo potrebovali:

12 Red Orbitovih strokovnjakov 😉,

– 4 vabljene goste ter njihove študije primerov,

– 40 sproščenih, zabavnih, radovednih in nasmejanih udeležencev,

– 2 seksi trebušni plesalki.

Čas priprave: Z že izbranimi sestavinami cca. 2h.

Navodila za pripravo:Zbereš vseh 12 članov Red Orbita in jih pomešaš ter pretreseš, da iz njihovih glav pade čim več idej, od katerih izbereš najboljše in jih natreseš v šejker. Vanj nato vržeš 3—4 vabljene goste s svojimi študijami primerov – mi smo se tokrat odločili za Alana Šćurica iz podjetja Danone Slovenija, ki mu je družbo pri predstavitvi študije primera blagovne znamke Activia delala Katja Klepec, Red Orbitova digitalna strateginja, Simona Slonjšaka iz Mobitela, Klemna Geršaka iz Petrola ter našega Boštjana Hozjana. Na dan dogodka dodaš poljubno količino izbranih udeležencev ter majhno presenečenje – naše sta bili vroči trebušni plesalki, ki sta s svojim plesom ogreli mrzlo zimsko ozračje. Vse skupaj dobro prešejkaš in nastalo zmes preliješ v glave in misli navzočih. Ne pozabi na okrasitev – zadošča krhelj dobre volje, vejica sproščenosti in pisana slamica zgovornosti.

Zahtevnost: Dobra volja je najbolja! 😉

Kako priprava in sam Šejk izgledata, si lahko ogledate na naši Red Orbit Facebook strani, za vse neučakane pa spodaj prilagamo par fotografij slastnega Šejka.

Oznake: ekipaFacebookinternet marketingred orbitšejkseminarji