X

Red Orbit White Hat Party

Potem, ko smo se Red Orbitovci lani ob zmagi na tekmovanju za Najpodjetniško idejo prvič uspešno odpravili med zvezde s Sputnikom, nas naš omiljeni satelit tudi letos ni pustil na cedilu. Ker je obvezna vesoljska oprema tokrat vključevala tudi bele klobuke, smo naše letošnje popotovanje poimenovali Red Orbit White Hat Party. Z belimi klobuki pa nismo povsem namenoma obeležili spomina na pred letom dni tragično preminulega Michaela Jacksona. V svetu spletnega trženja namreč »white hat« simbolizira rabo s strani iskalnikov odobrenih tehnik optimizacije spletnih strani, ki se jih pri svojem delu seveda poslužuje tudi Red Orbit. 

Kljub temu, da so nekateri na prizorišče prišli brez obvezne beloklobučne opreme pa se je zabava hitro razživela. Za DJ spremljavo je tako kot že pred letom dni skozi celoten večer skrbel naš Jure, ki je s svojim izborom skušal zadovoljiti širok spekter glasbenih želja. Poleg Jureta so za vzdušje skrbeli tudi prigrizki in zdaj že tradicionalni mojitosi. Da bi lažje zdržali do konca utrudljive vesoljske odisejade, pa so si nekateri pomagali tudi z nekoliko močnejšimi zvarki sumljivo flurescentnih odtenkov. V vse bolj prijetnem vzdušju je Juretu osrednjo vlogo na zabavi začasno odvzel mikrofon, sledile pa so čestitke svežim in bodočim mladoporočencem iz ekipe in dobre želje nasploh. Naše drugo tradicionalno popotovanje v Sputniku se je končalo kmalu po tem vrhuncu dogajanja, tako, kot se zaključijo vse nepozabne zabave. Ekipi Sputnika se zahvaljujemo za prijetno potovanje in varen pristanek. 

Posebej pa bi se radi zahvalili vsem prijateljem, znancem in poslovnim partnerjem Red Orbita in vsem ostalim, ki vas je tega večera slučajno zaneslo v Sputnik in ste uživali v dogajanju. Upamo, da smo tudi tiste, ki so tokratno dogajanje zamudili, s pričujočim opisom prepričali, da si naslednje leto rezervirajo večer za izlet po naši Orbiti.

Oznake: Michael Jacksonred orbitsputnikwhite hatzabava