X

seo optimizacija

SEO optimizacija je ena izmed najpomembnejših aktivnosti za vašo spletno stran, če želite, da vas uporabniki najdejo na iskalnikih. Organski promet z iskalnikov že leta velja za najboljši vir relevantnih obiskovalcev na spletno stran, v zadnjih letih, s porastom ad-blockerjev in vse večjim odporom uporabnikov do oglasov, pa postaja še pomembnejši. Če želite z Googla dobiti kar največji možen delež prometa na spletno stran, potem morate poskrbeti, da bo vaše spletišče na iskalniku dobro uvrščeno – in tukaj pride na vrsto SEO optimizacija.

Z optimizacijo tehničnega delovanja svoje strani, z optimizacijo celotne vsebine strani in z gradnjo močnih povratnih povezav lahko dosežete prva mesta na Googlu in na svoje spletišče pripeljete več obiskovalcev, izboljšate prepoznavnost svoje blagovne znamke in izboljšate svojo prodajo na spletu. SEO optimizacija vključuje številne aktivnosti, ki jih po vsej verjetnosti že počnete, le da se jih pri optimizaciji lotimo z bolj analitičnim in strateškim pristopom. 

Nekaj napotkov, kako se lotiti SEO optimizacije, najdete v blogih, ki jih pišejo naši SEO specialisti. Če pa se vam med prebiranjem utrne kakšno vprašanje, pa nas brez strahu kontaktirajte. Radi vam bomo pomagali!

Vse, kar morate vedeti, da lahko začnete s SEO – optimizacijo za spletne iskalnike

Želite na svojo spletno stran pridobiti več obiskovalcev, ne da bi morali vlagati veliko sredstev…

17. 8. 2020

Odločevalski proces potrošnika ali CDJ

Ljudje že od nekdaj kupujemo na dva načina. Za nekatere nakupe se odločimo v sekundi,…

15. 4. 2015