X

Kaj ste zamudili na letošnjem #inorbit17?

Leto 2017 je eno izmed pomembnejših za Red Orbit. Obstaja več razlogov za naše veselje in hvaležnost (o enem je nedavno pisal Andraž #halfwaytothemoon), eden izmed teh pa je zagotovo letošnji #inOrbit17!

Celoten projekt je bil super zabaven ter poučen za vso našo ekipo. Trudili smo se, da priskrbimo TOP govorce in z njimi vsebino, ki bo več kot poučna – mogoče mini motivacijska brca v rit. Za vse nas. Trudili smo se, da vam zagotovimo čim več koristnih nasvetov za vaš posel. 

Verjamemo, da (vas) je:

V dveh dneh smo skupaj:

Seveda pa brez vas, udeležencev, letošnji inOrbit ne bi bil to, kar je – največja konferenca digitalnega marketinga v naši regiji. Hvala vam za super udeležbo. Vsak izmed vas je prispeval svoj pečat, ki je oba dneva tako dvorano kot celotno dogajanje nabil s pozitivno energijo. Hvala vsem govorcem za nove ideje, prikazane trende in nadaljnjo motivacijo.

#inOrbit je delo celotne ekipe Red Orbit, za katero stojijo pogum, ponos ter vsakodnevne solze smeha. Zato za konec hvala vsem, ki ste bili to leto na kakršen koli del te ekipe! #fulstekul

Vse fotografije bodo objavljene na naši Facebook strani: https://www.facebook.com/inOrbitConference/.

Kot pravi Andraž: »Pomembno je tisto, kar prihaja. And we ain’t gonna stand still.«

Se vidimo drugo leto na #inOrbit18, ki bo še večji in boljši kot letošnji! Da bomo trendovski, pa še pandin pozdrav. 🙂

Oznake: digitalni marketinginOrbitinOrbit konferencakonferencared orbit