X

Google AdWords delavnica »Zapolnimo kapacitete«

V mesecu juniju Red Orbit skupaj z spletnim gigantom Googlom organizira brezplačno Google AdWords delavnico, namenjeno vsem s področja turizma, ki se s takšnim načinom oglaševanja še niso srečali oz. si želijo svoje znanje poglobiti in izboljšati.

V poletnih mesecih, ko si mnoge gospodarske panoge privoščijo malce bolj umirjen tempo, pa to nikakor ne velja za turizem. Navdušeni dopustniki kujejo načrte za letni oddih, izbirajo destinacije in se odločajo med različnimi ponudniki namestitev in storitev. Če vas zanima, kako zapolniti prazne kapacitete, povečati število rezervacij in s svojo gostoljubno storitvijo prepričati čim več novih turistov, se čim prej prijavite na uradni spletni strani.

Delavnica bo potekala v sredo, 27. junija, na Pokljuki in v četrtek, 28. junija, v Ljubljani – obe s pričetkom ob 13:00 uri. 

Prijave za delavnico na Pokljuki sprejemamo na http://google-adwords.red-orbit.com/google-adwords-delavnica-zapolnimo-kapacitete-pokljuka/, če se želite udeležiti delavnice v Ljubljani, pa se prijavite na http://google-adwords.red-orbit.com/google-adwords-delavnica-zapolnimo-kapacitete-ljubljana/. Na spletni strani boste našli tudi podrobnosti glede programa in urnika.

Ne odlašajte in se prijavite čim prej, saj je število mest omejeno.

Vsak nov oglaševalec bo prejel tudi Google AdWords kupon v vrednosti 70 €.

P.s.: Dober glas seže v deveto vas … Na internetu pa kamor želite, le znati morate! :))

Oznake: advertisinginternet marketing